Wetsteen set 1000 6000 XL

44.99

In de keuken is er nauwelijks iets meer frustrerend dan stompe keukenmessen die niet goed snijden. Of het nu groenten, kruiden of vlees zijn – een scherp mes is de basis voor veilig en efficiënt koken. Gebruik onze professionele wetsteen en ontdek met extra scherpe messen nieuw genot van het werken in de keuken.

Gratis verzending in Nederland en België

30 dagen kosteloos retourneren

Achteraf betalen mogelijk

Vóór 15:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Beschrijving

Ultieme keuze

Haal het beste uit je messen met de VDN Wetsteen Set 1000/6000 XL, de ultieme keuze voor professioneel en nauwkeurig slijpen. Onze wetsteen set biedt niet alleen korrel 1000 en 6000 voor een veelzijdig slijpproces, maar komt ook met een prachtige acaciahouten houder die zorgt voor stabiliteit en grip tijdens het slijpen.

Extra groot

Met afmetingen van 23 cm lang, 10 cm breed en 2.5 cm hoog biedt onze wetsteen set een ruimer slijpoppervlak dan de concurrentie, waardoor je langere slagen kunt maken en je messen sneller scherp worden. De wetstenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig edelkorund, waardoor ze duurzaam en effectief zijn voor het slijpen van verschillende messen.

Stevige grip

De acaciahouten houder is niet alleen mooi vormgegeven, maar ook functioneel. Met een anti-slip ontwerp en de perfecte hoogte om comfortabel messen te slijpen zonder je handen tegen de ondergrond te drukken, biedt deze houder de ideale ondersteuning voor een moeiteloze slijpervaring. Daarnaast is de houder voorzien van een extra rubberen insert, waardoor de wetsteen stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intensief gebruik. De anti-slip rubberen houder kan ook direct op het werkoppervlak worden gebruikt, waardoor je flexibiliteit hebt in je slijpproces.

Universeel

De VDN-slijpsteen helpt u niet alleen om scherpere keukenmessen te krijgen. Gebruik het voor het slijpen van zakmessen, vleesmessen, jachtmessen, tuinscharen, scheermesjes of andere messen. De slijpsteen is veelzijdig en kan gemakkelijk zowel binnenshuis en buitenshuis worden gebruikt.

All-round keuze

Deze combinatiesteen komt het beste tot zijn recht als all-rounder. De grove korrel (1000) helpt jouw messen weer vorm te geven, en de fijne korrel (6000) geeft het mes een mooie afronding door het te polijsten.

VDN staat voor kwaliteit en innovatie, en onze wetsteen set is daar een perfect voorbeeld van. Investeer in de beste tools voor het onderhouden van je messen en ervaar het verschil met de VDN Wetsteen Set 1000/6000 XL – voor een vlijmscherpe snede en langdurige prestaties.

Specificaties

  • Merk: VDN
  • Afmetingen wetsteen: 23 x 10 x 2.5 CM
  • Afmetingen houder: 26 x 13 x 3 CM
  • Gewicht set: 2.5 KG
  • Materiaal: Edelkorund
  • Inhoud: 2 wetstenen (korrel 1000 en 6000) en 1 acaciahouten houder
  • Garantie: 6 maanden
Video

Extra informatie
Gewicht 2.5 kg
Afmetingen 10 × 23 × 2.5 cm
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Wetsteen set 1000 6000 XL Wetsteen set 1000 6000 XL
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist
* Vink het selectievakje aan om verder te gaan