De beste keukenmessen vind je bij VDN

De beste keukenmessen zorgen voor een perfecte snijtechniek. Dat zul je terugzien in je gerechten. Wil jij je kookkunsten ook naar een hoger niveau tillen? Ga dan voor onze hoogwaardige keukenmessen. Deze messen van hoge kwaliteit zijn een ware aanwinst voor je keuken. De vlijmscherpe messen hebben ook nog eens een scherpe prijs! Bestel losse messen of een messenset en combineer het eventueel met een messenblok of -houder en slijpstenen. Lees alles over de beste keukenmessen en bestel ze eenvoudig online. 

De beste keukenmessen

De beste keukenmessen? Jazeker, bij VDN vind je de beste keukenmessen van staal. Elk koksmes bevat 67 lagen van hard en zacht staal, met daartussen gelagerd staal met een harde VG-10 kern. Onze keukenmessen behoren daarbij tot een van de beste! Dankzij de mooie afwerking zijn de messen een ware aanwinst voor je keuken. En misschien nog wel het belangrijkste, ze zijn vlijmscherp. Met deze messen lever je de beste snijtechniek en dat zie je terug in je gerechten. Niet voor niets zijn professionele en hobby koks fan van onze keukenmessen! 

Voordelige koksmessen

Wist je dat je bij VDN niet alleen profiteert van scherpe messen, maar ook van scherpe prijzen? Normaal gesproken zijn deze koksmessen duurder dan €100, vanwege de hoge kwaliteit en het ingewikkelde productieproces. Omdat je onze messen rechtstreeks van A-producenten kunt bestellen zonder tussenkomst van een leverancier, profiteer je van scherpe prijzen. Bekijk ons volledige assortiment maar eens om de prijzen te ontdekken. 

De beste keukenmessen

Alle mogelijkheden op een rij

Ons assortiment bestaat uit de VDN Elegance serie. Hierin vind je de beste keukenmessen. Wij zetten ze graag op een rijtje voor jou: 

Wanneer je direct een volledige set damaststaal messen wil aanschaffen is dat ook mogelijk. 

Berg je keukenmessen goed op 

Heb je de messen van je voorkeur besteld? Dan is het verstandig om ze goed op te bergen. De beste keukenmessen horen niet thuis in de bestekla. In de lade botsen ze vaak tegen andere messen aan, waardoor je messen snel bot zullen worden. Dat is zonde! Kies daarom voor een messenblok of messenhouder. In ons assortiment vind je een magnetische messenhouder en een magnetisch, dubbelzijdig messenblok. Beide producten hebben een prachtig design van acaciahout. Dankzij de magneten berg je de messen eenvoudig op, terwijl je toch in één oogopslag kunt zien welk mes je moet pakken. 

Zorg voor scherp geslepen messen

Door de keukenmessen goed op te bergen voorkom je onnodige slijtage. Toch blijft het belangrijk om de messen regelmatig te slijpen. De beste keukenmessen houd je vlijmscherp met onze wetstenen. Deze slijpstenen zijn beschikbaar in verschillende varianten, zoals een fijne, medium en grove korrel. Door de verschillende dubbelzijdige wetstenen vind je altijd een combinatie die bij jouw messen past. De slijpstenen zijn makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat je weer veilig en efficiënt kunt snijden met je messen. 

Koop de beste keukenmessen online

De beste keukenmessen en ander keukengerei koop je eenvoudig online in onze webshop. Je profiteert van scherpe prijzen en de verzending is ook nog eens helemaal gratis in Nederland en België. Wanneer je voor 15:00 uur besteld, verzenden wij je keukenmessen dezelfde dag nog. Bevalt het toch niet? Dan kun je de producten binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via e-mail (info@vdnkitchen.nl) of WhatsApp (085 004 1156). Wij helpen je graag verder.