Heerlijk genieten van een kopje koffie zonder dat het heet wordt aan je handen. Met dubbelwandige glazen van borosilicaatglas geniet je langer van jouw verse koffie.

Koffieglas dubbelwandig

Dubbelwandige koffieglazen zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er dubbelwandige koffieglazen speciaal voor Espresso’s maar ook glazen voor een Latte Macchiato, deze zijn wat langer. 

Het voordeel van dubbelwandige koffieglazen is dat de koffie langer warm blijft door de lucht tussen de glas wanden. De lucht tussen de wanden heeft een isolerend effect. 
Door het dubbele glas wordt het buitenste glas niet warm en kun je jouw handen dus niet verbranden.

Wat is borosilicaatglas?

De dubbelwandige koffieglazen van VDN zijn gemaakt van borosilicaat. Borosilicaatglas is sterker dan normaal glas en kan ook tegen zowel hoge als lage temperaturen. Het glas kan ook tegen een stootje.

Dubbelwandig koffieglas

Koffie glazen van borosilicaat voelen een stuk lichter dan normale koffieglazen. Toch zijn glazen van borosilicaat een stuk lichter in gewicht.

Borosilicaat glazen bekijken

Extra genieten van koffie

Wil je jouw koffie beleving nog extra speciaal maken? Maak dan jouw eigen koffie met een koffiebonenmaler en een cafetiére. Met een cafetiere zet koffie met een volle en rijkere smaak die jou van oor tot oor laat grijnzen. Water wordt magie!

Dubbelwandige glazen
Koffiebonenmaler
Cafetière vdn