Dubbelwandige theeglazen

Een lekker kopje thee, daar kan je van opknappen! Maar soms is een theeglas wel erg heet om vast te houden. Of je thee is juist weer veel te snel afgekoeld. De oplossing? Dubbelwandige theeglazen. Door de dubbele wand ontstaat er een geïsoleerd glas. Je brandt je handen niet meer als je het theeglas vast houdt. Tegelijkertijd blijft je thee langer warm. Bij VDN kun je terecht voor dubbelwandige theeglazen van verschillende formaten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sets. Je kunt zeker zijn van een uitstekende kwaliteit. Ontdek alle voordelen!

Img 9568

De voordelen van dubbelwandige theeglazen

Wij hebben alle voordelen van onze dubbelwandige theeglazen voor jou opgesomd:

  • De theeglazen zijn gemaakt van borosilicaatglas. Dit glas is veel sterker en lichter dan normaal glas. Het kan perfect tegen hogere temperaturen. 
  • Door de dubbele wand is het glas perfect geïsoleerd. Je thee blijft warm en het glas is niet te heet om vast te houden. 
  • Wil je de theeglazen een keer gebruiken voor een gekoelde drank? Door de dubbele wand blijven koele dranken ook langer koel. 
  • Onze dubbelwandige theeglazen hebben een mooi en tijdloos design. Je ziet ze overal steeds vaker. Onze theeglazen zijn uniek en met de hand geblazen. 
  • De glazen zijn niet alleen voor thee te gebruiken. Ze zijn ook perfect te gebruiken voor koffie of koele dranken. 
  • Je kunt de dubbelwandige theeglazen gemakkelijk reinigen. Ze zijn vaatwasser- en krasbestendig. 
Dubbelwandige glazen 300ml 11

Bestel je glazen bij VDN

Onze dubbelwandige theeglazen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij een scherpe prijs en veel verschillende voordelen. Maak een keuze uit een van de verschillende sets. Bestel je voor 21:00 uur, dan heb je de glazen de volgende dag al in huis. Achteraf betalen is mogelijk bij ons. Bevallen de glazen toch niet? Dan kun je ze nog 30 dagen lang gratis retourneren. In Nederland en België worden onze producten gratis verzonden, waardoor jij niet voor extra kosten komt te staan. 

Heb jij een vraag over onze dubbelwandige theeglazen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan voor jou klaar en helpen je snel verder. Daardoor kan jij snel genieten van je kopje thee.

Neem contact op via WhatsApp