Goed messenblok nodig? Zoek niet verder!

Als professionele of hobbykok heb je vaak hoogwaardige keukenmessen liggen. Die wil je natuurlijk wel goed opbergen. Bij VDN vind je een dubbelzijdig, magnetisch messenblok van topkwaliteit. Met dit keukenblok kun je jouw messen veilig opbergen terwijl je nog steeds in één oogopslag ziet welk mes je moet pakken. Bovendien is het messenblok een aanwinst voor je keuken dankzij het mooie design van acaciahout. Wanneer je meteen een complete set wilt aanschaffen kun je voor ons keukenblok inclusief 5 hoogwaardige damastmessen gaan. Lees alles over ons messenblok en bestel eenvoudig online in de webshop. 

Hoogwaardige keukenmessen

Werk jij ook met hoogwaardige keukenmessen? Veel professionele en hobbykoks investeren in goede messen. Bijvoorbeeld onze koksmessen van staal. Dit soort messen bieden tal van voordelen. De hoge kwaliteit zorgt voor een professionele snijtechniek die je terugziet in jouw gerechten. 67 lagen met hard en zacht staal zorgen voor een vlijmscherp en mooi afgewerkt mes dat heerlijk in de hand ligt. Wij begrijpen wel dat je dit soort keukenmessen goed wil bewaren in een geschikt messenblok. Wij hebben het messenblok dat jij zoekt!

Het belang van een goed messenblok

Een goed mes is kostbaar. Wanneer jij een hoogwaardige messenset in je bezit hebt, wil je die natuurlijk wel zorgvuldig opbergen. Een goed mes hoort niet thuis in de bestekla. Wanneer je het mes tussen ander bestek legt komt de snede in contact met andere materialen. Het mes stoot en schuift in de lade regelmatig tegen andere messen. Hierdoor kan je mooie keukenmes snel bot worden. Daarom is het van groot belang om je messen zo op te bergen dat de snede niet in aanraking komt met andere objecten. Dan komt ons messenblok goed van pas. 

Magneet messenblok

Ons dubbelzijdige magnetische messenblok

Wanneer je op zoek bent naar een goed messenblok is ons dubbelzijdige, magnetische messenblok van eersteklas acaciahout de perfecte oplossing. Het mooie design zorgt ervoor dat dit messenblok een aanwinst voor je keuken is. De krachtige magneten die aan beide zijden van het messenblok bevestigd zijn, zorgen ervoor dat je veel messen kunt opbergen. Doordat je de messen aan de buitenkant van dit magnetische messenblok bevestigt, zie je in één oogopslag welk mes je moet pakken. Dankzij de acrylaat laag aan de buitenkant zijn je messen toch veilig opgeborgen. Handig wanneer je kinderen hebt! De voet van het messenblok is gemaakt van marmer, met daaronder antislip rubberen voetjes voor extra veiligheid. 

Ga jij voor de complete set? 

Wanneer je in één keer een goed messenblok met een complete messenset wilt aanschaffen, kun je ook bij VDN terecht. Bestel in dat geval ons dubbelzijdige, magnetische messenblok inclusief 5 damastmessen. De 5 keukenmessen uit de VDN Elegance serie hebben een lemmet met een kern van roestvast VG-10-staal, met een hardheid van 60-62 HRC. Om de snij-kern bevinden zich 67 lagen Japans damaststaal en het G-10 handvat uit Spanje maakt het helemaal af. De messen zijn vervaardigd door echte ambachtslieden met aandacht voor details. Dit maakt de keukenmessen niet alleen functioneel, maar ook ware blikvangers in je keuken! 

Bestel eenvoudig online

Is het tijd om een goed messenblok te kopen? Bestel ons dubbelzijdige, magnetische messenblok dan eenvoudig online in de webshop. Wanneer je voor 15:00 uur besteld, verzenden wij de producten dezelfde dag nog. Bovendien is de verzending helemaal gratis in Nederland en België. Het is mogelijk om achteraf te betalen en binnen 30 dagen kun je kosteloos retourneren. Wel zo prettig! Wil je meer informatie of heb je vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op via e-mail (info@vdnkitchen.nl) of WhatsApp (085 004 1156). Wij helpen je graag verder.