Berg je keukenmessen veilig op met onze houten messenhouder

In iedere professionele of hobbykeuken hoort een goede messenhouder. Hang je goede keukenmessen eenvoudig op aan onze mooie houten messenhouder. Zo blijven de messen vlijmscherp en krasvrij. Je hebt de messen altijd bij de hand en ziet in één oogopslag welk mes je nodig hebt. Bovendien is onze messenhouder een aanwinst voor je keuken dankzij het prachtige design van acaciahout. 

Waarom heb je een messenhouder nodig?

Stel je eens voor, je legt je hoogwaardige keukenmessen in de bestekla. Iedere keer dat de lade open en dicht gaat schuiven de messen tegen elkaar of tegen ander bestek aan. De snede van je keukenmessen komt op die manier in contact met andere materialen. Het resultaat: botte messen met krassen erop. Dat is erg zonde van je dure keukenmessen. Daarom is het zo belangrijk om je goede keukenmessen veilig op te bergen in een messenblok of messenhouder. Zo blijven ze vlijmscherp! Ontdek meer over onze prachtige houten messenhouder. 

Magnetische messenhouder

Onze houten messenhouder

Onze houten messenhouder heeft een prachtig ontwerp. Het acaciahout past mooi bij ieder soort keuken. Je kunt de messenhouder eenvoudig aan de muur bevestigen. De messenhouder is niet alleen elegant ontworpen, maar ook duurzaam en functioneel. Dankzij de krachtige magneet kun je de messen gemakkelijk opbergen aan de houten messenhouder. Je ziet in één oogopslag welk mes je nodig hebt en kunt het mes snel pakken. Handig én je messen blijven vlijmscherp en krasvrij. 

Ook nog messen nodig?

Ben je naast een houten messenhouder, ook nog op zoek naar hoogwaardige keukenmessen? Bestel dan onze handige messenhouder inclusief 5 damastmessen. Deze keukenmessen van topkwaliteit zijn gesmeed door ambachtslieden. De kern van het lemmet is gemaakt van sterk en roestvast VG-10 staal. Om de snijkern heen zitten 66 lagen Japans damaststaal. Het G-10 handvat komt uit Spanje. Wanneer je deze set besteld krijg je naast de houten messenhouder een koksmes, santoku mes, vleesmes, utility/fileermesje en een schilmes. Hiermee ben je in één keer compleet. Deze set zal er prachtig uitzien in je keuken. 

Bestel online via onze webshop 

Is onze houten messenhouder of messenhouder inclusief 5 damastmessen iets voor jou? Bestel deze producten eenvoudig online in onze overzichtelijke webshop. Wanneer je voor 15:00 uur besteld, verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. De verzending is in Nederland en België helemaal gratis. Bij VDN kun je achteraf betalen en 30 dagen kosteloos retourneren. Wil je meer informatie? Onze medewerkers vertellen je graag alles over onze producten. Aarzel niet om contact op te nemen.