Je eigen koffie maken: een wereld van verschil!

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het komt dat de verse koffie in de koffiebar altijd zoveel beter smaakt? Waarom je koffie thuis altijd zo bitter is of een slap aroma heeft? Wel, dit kan te maken hebben met het feit dat je voorgemalen koffie gebruikt. Wist je dat je koffie heel wat lekkerder is wanneer jij je eigen koffie maalt en dat de dikte van de korrels een grote impact kan hebben op de smaak?

Met de innovatieve VDN koffiemolens kan jij zelf de grootte van de korrels bepalen en zo dus ook de smaak en de intensheid van het aroma zelf kiezen.

De meeste mensen kopen voorgemalen koffie in pakjes – en daar is niets mis mee. Geef nu toe: in de ochtend hebben we allemaal nood aan een razendsnelle kop koffie. Maar doorheen de dag hebben we geen excuus: waarom drinken we nog steeds slecht smakende, slappe koffie?

Geen wonder dat we iedere dag een hoop geld uitgeven aan koffie bij de koffiebar!

Wanneer jij je eigen koffie maalt kun jij zelf bepalen hoe levendig de smalen en de aroma’s van de koffie zijn. Dit kan je natuurlijk niet met voorgemalen koffie. Daarnaast heb je ook een heleboel meer keuze wanneer het aankomt op de soort koffiebonen die je kan kopen en hoe de koffie geroosterd werd.

Koffie zelf malen laat de aromatische etherische oliën vrijkomen.

Wanneer jij zelf je koffie maalt komen de aromatische etherische oliën binnen de koffieboon vrij. Deze etherische oliën reageren met de zuurstof in de lucht en beginnen stilaan te oxideren. Dit oxidatieproces zorgt ervoor dat de koffie zijn smaak en zijn aroma verliest. Dit is ook waarom heel wat voorgemalen koffie uit pakjes zo weinig smaak heeft.

Met de nieuwe VDN koffiemolens kan je makkelijk en snel je eigen koffie maken en direct gebruiken bij het koffiezetten. Op die manier krijgen de etherische oliën de kans niet om te oxideren en behoud je koffie zijn unieke en aromatische smaken.

De VDN molens en koffie: de beste vrienden

De handmatige koffiemolens van VDN zijn super efficiënt en gemaakt uit hoogwaardig Duits metaal. Dit zorgt er niet enkel voor dat je koffiemolen er goed uit ziet, maar ook dat hij lang meegaat. Daarnaast werd deze koffiemolen zo ontworpen dat de koffiemolen makkelijk op slot kan. Dit maakt de koffiemolen heel wat veiliger – zeker wanneer er ook kinderen rondlopen in huis.

Daarnaast kan je de VDN koffiemolen ook makkelijk met je meenemen – of je nu graag een lekker kopje koffie drinkt op kantoor, of liever je eigen bonen maalt op de camping. Omdat de koffiemolen lekker compact is kan hij overal met je mee. Een lekkere kop koffie zal dus altijd binnen handbereik zijn!

VDN Koffiemolens maken het verschil

Buiten het feit dat VDN koffiemolens vervaardigd zijn uit hoogwaardig materiaal zijn ze dan ook nog eens erg stil. Je hebt waarschijnlijk al wel eens koffiemolens gezien die een hele hoop lawaai maken – niet erg handig in de ochtend wanneer je de kinderen niet wil wakker maken. De nieuwe koffiemolen van VDN is echter handmatig en op zo een manier ontworpen dat hij in stille werking je koffiebonen maalt.

Maar wat onderscheid VDN koffiemolens nog van de concurrentie? Wel tijdens een diepgaand marktonderzoek kwam boven dat klanten op zoek waren naar een kwaliteitsvolle koffiemolen waarvan je de korrelgrootte – de maalgraad zeg maar, zelf kan instellen.

De grootte van de gemalen koffiekorrels kan namelijk een enorme impact hebben op de smaak van de koffie. Hoe fijner de koffie gemalen is, hoe meer oliën er naar buiten komen. Daarom besloot VDN een koffiemolen te ontwerpen waar jij zelf kan instellen hoe de koffie gemalen moet worden zodat je altijd kan genieten van een perfect kopje koffie.

Multifunctioneel

Wist je trouwens dat de koffiemolens van VDN ook nog eens multifunctioneel zijn? Met de koffiemolen kan je namelijk niet enkel koffie malen maar evengoed ook kruiden zoals nootmuskaat en chilipepers.

Zie natuurlijk wel even dat je geen te harde dingen in de koffiemolen plaatst – deze kunnen de koffiemolen eventueel beschadigen. Daarnaast maal je voor de beste resultaten liefst ingrediënten met een hoog vetgehalte of ingrediënten die oliën bevatten.

Haal nu een VDN Koffiemolen in huis

De koffiemolens van VDN zijn een perfect cadeautje voor een vriend of vriendin of lekker voor jezelf. Haal vandaag nog een VDN koffiemolen in huis – ze gaan niet enkel een leven mee, ze zijn ook nog eens mooi en multifunctioneel. Bestel makkelijk en snel een koffiemolen via onze webshop.

Toe dan: doe jezelf een lekker kopje versgemalen koffie cadeau.