Geef je ook zoveel geld uit aan koffie bij de koffiebar? Of smaakt jouw koffie ’s ochtends niet zo lekker omdat je voorgemalen koffie gebruikt? Ga dan eens voor zelfgemaakte koffie. Dat is vele malen lekkerder. De perfecte start van de dag voor vele koffieliefhebbers. Bij VDN hebben we innovatieve koffiemolens die overal en altijd te gebruiken zijn. Kies jouw favoriete koffiebonen en maak voor jezelf de lekkerste koffie!

Waarom kiezen voor een bonenmaler?

De koffiebonenmalers van VDN hebben verscheidene voordelen. Ten eerste zijn de bonenmalers geschikt om ergens mee naartoe te nemen. Een picknick, mee naar werk of op vakantie? De koffiebonenmalers van VDN zijn compact en de hendel is eenvoudig in te klappen, waardoor het makkelijk is om de maler mee te nemen. Om de compacte draagbare koffiemolen te bedienen heb je dan ook geen stroom, kabel of batterijen nodig. Wat de koffiebonenmalers van VDN onderscheidt van andere bonenmalers is het feit dat je bij de koffiebonenmalers van VDN de korrelgrootte zelf kan instellen. Dit is een groot voordeel, aangezien de grootte van de koffiekorrels een enorme impact kan hebben op de smaak van de koffie. Op deze manier kun je dus ook de smaak van de aroma zelf kiezen. Wie wil dat nou niet?

Koffiemolen 2

Daarnaast zijn de handmatige handkoffiemolens gemaakt van hoogwaardig Duits roestvrij staal en van krachtige keramische schijven. Bovendien zijn ze multifunctioneel. Dit betekent dat de molens niet alleen geschikt zijn voor het malen van koffiebonen, maar ook voor het fijnmaken van andere producten zoals kruiden, zaden, peper, zout of muskaat. De molens zijn zelfs geschikt om medicijnen mee fijn te maken. De koffiebonenmaler valt op door zijn unieke ontwerp en is volledig uit elkaar te halen. Ideaal om ergens op te bergen.

Handmatige koffiemolen

Stil en duurzaam

De handkoffiemolens van VDN zijn dankzij het roestvrijstalen ontwerp en grondig geteste productieproces bewezen van duurzame kwaliteit. Ze zijn stil, klein en draagbaar. Je nieuwe handbediende bonenmaler zal je trouwe reis- of kampeergenoot zijn. Tijdens het malen van de koffie of andere producten zul je geen tot minimale warmte ervaren die van de molen afkomt. Tijdens het malen behoudt de koffie al zijn aroma en gaat er niks verloren aan de rijke smaak van je koffie. Daarbij produceert deze molen nauwelijks geluid tijdens het malen. Hierdoor hoef je je in de ochtend geen zorgen te maken over de rest van het gezin die nog heerlijk liggen te slapen terwijl jij jouw heerlijk vers kopje koffie bereidt. De koffie kun je doen in de kopjes van 80ML250ML of 300ML

Handkoffiemolen kopen bij VDN

Bij ons krijg je een jaar garantie op onze koffie molens en ander keukengereedschap. Toch niet tevreden? Dan kun je het product binnen 30 dagen retourneren. Bestel je koffiebonenmaler voor 16:00, dan heb je hem morgen nog in huis. Dan kun je overmorgen al genieten van een heerlijke, vers gemalen kop koffie!

 

Klik hier voor de koffiemolen