Een magneet messenblok is onmisbaar in je keuken

Is koken je beroep of zie je het als hobby? In beide gevallen zijn hoogwaardige keukenmessen onmisbaar. Deze messen zijn een kostbaar bezit. Het is daarom extra belangrijk om ze goed op te bergen. In de besteklade worden je messen snel bot, dat is zonde! Ga daarom voor ons dubbelzijdige magneet messenblok. Hiermee kun je jouw keukenmessen op een veilige manier bewaren, terwijl je toch in één oogopslag ziet welk mes je nodig hebt. Het messenblok is bovendien een stijlvol element in je keuken. Lees alles over ons magneet messenblok en bestel eenvoudig online. 

Alles over ons magneet messenblok

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig messenblok, biedt ons dubbelzijdige magneet messenblok van premium acaciahout de ideale oplossing. Het prachtige ontwerp maakt dit messenblok een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De krachtige magneten aan beide zijden van het blok zorgen ervoor dat je talrijke messen kunt opbergen. Door de messen aan de buitenkant van het messenblok te bevestigen, kun je in één oogopslag zien welk mes je nodig hebt. De acryllaag aan de buitenkant zorgt ervoor dat je messen veilig opgeborgen zijn, wat bijvoorbeeld handig is als je kinderen hebt. De voet van het blok is vervaardigd uit marmer en is voorzien van antislip rubberen voetjes voor extra stabiliteit en veiligheid.

Magneet messenblok

Waarom een messenblok?

Een kwalitatief hoogwaardig mes is prijzig. Als je een premium messenset bezit, is het belangrijk om deze met zorg op te bergen. Een geschikte plaats voor een goed mes is niet in de besteklade. Als je het mes daar plaatst, kan de snede in contact komen met andere materialen. Bovendien kan het mes in de lade constant botsen en schuiven tegen andere messen. Op die manier wordt je mes snel bot. Daarom is het essentieel om je messen zo te bewaren dat de snede niet in aanraking komt met andere voorwerpen. Hier komt ons magneet messenblok goed van pas.

Messen van topkwaliteit

Werk jij ook met hoogwaardige keukenmessen? Veel professionele en hobby koks investeren in kwalitatieve messen, zoals Japanse koksmessen vervaardigd uit hoogwaardig staal. Dergelijke messen bieden verschillende voordelen. De uitmuntende kwaliteit resulteert in een professionele snijtechniek die zich weerspiegelt in de bereiding van jouw gerechten. Dankzij de 33 lagen hard en zacht staal is het mes vlijmscherp en mooi afgewerkt, en ligt het bovendien heerlijk in de hand. We begrijpen dat je dergelijke keukenmessen op een geschikte manier wilt bewaren, en daarom hebben wij het perfecte magneet messenblok voor jou in ons assortiment!

Tip! Heb je ook nieuwe messen nodig? Bestel dan onze set met een magneet messenblok en 5 damastmessen

Online bestellen bij VDN

Overweeg je de aanschaf van een hoogwaardig magneet messenblok? Bestel ons messenblok dan gemakkelijk online via de webwinkel. Indien je vóór 15:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat de producten nog dezelfde dag worden verzonden. Bovendien is de verzending geheel kosteloos binnen Nederland en België. Je hebt de optie om achteraf te betalen en mocht je binnen 30 dagen willen retourneren, dan kan dat zonder extra kosten. Dat is wel zo handig! Voor meer informatie of als je vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen.