Pizzasteen voor in de oven

Ben jij een echte pizzaliefhebber? Dan vind je het vast leuk om zelf ook eens een pizza te bakken. Met onze pizzasteen voor in de oven wordt dat pas echt een groot succes! Onze pizzasteen is gemaakt van lavagesteente uit de vulkaan Etna in Sicilië (Italië). Met deze pizzasteen maak jij pizza’s zoals de Italianen dat doen. Sta jij al te springen om een pizza te gaan bakken? Lees snel verder.

Pizzasteen lava

De voordelen van een pizzasteen voor in de oven

  • Snelle werking

Onze pizzasteen absorbeert snel zeer hoge temperaturen in de oven. De steen kan vele malen warmer worden dan pizzastenen die niet van lavasteen gemaakt zijn. Dat zorgt ervoor dat je pizza in een mum van tijd klaar is. Bovendien zorgt de pizzasteen voor een echt steenoven effect waardoor de pizza’s heerlijk zullen smaken. 

  • Hygiëne

De pizzasteen voor in de oven is zeer hygiënisch in gebruik. Het materiaal is vet- en brandbestendig. Van tevoren moet je de steen even goed invetten met olijfolie. Dan zijn resten na het bakken gemakkelijk met water of een natuurlijk wasmiddel te verwijderen. 

  • Duurzaam

Een pizzasteen is een heel duurzaam product. De steen is gemaakt van natuurlijke materialen en zal zeer lange tijd mee gaan. Het blijft wel belangrijk om de steen goed te onderhouden, dan zal hij het langst meegaan. 

  • Multifunctioneel

Naast pizza’s kunt u op de steen ook brood en klein-gebak bakken. De pizzasteen is niet alleen geschikt voor de oven, maar kan ook gebruikt worden op een barbecue of fornuis. Hierdoor zul je de steen regelmatig gebruiken en er veel plezier van hebben. 

Pizzasteen lava

Bak je eerste pizza!

Onze pizzasteen kan onderin de oven gelegd worden, op het rooster. Verwarm vervolgens de oven tot 290 graden Celsius. Ondertussen bereid jij je heerlijke pizza. Je kunt zelf deeg maken of een kant en klare pizzabodem kopen. Als de bodem klaar is besmeer je die met tomatensaus. Daarna kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Misschien maak jij een pizza hawaii, salami, funghi of tonno? Een geheel eigen creatie? Of beleg je pizza eens met salami, geraspte belegen kaas, paprika, spinazie, mozzarella en verse basilicum. 

Welke pizza jij ook kiest, het zal in ieder geval heerlijk smaken na het bakken op onze pizzasteen. Schuif de pizza op de steen en bak hem 4 tot 6 minuten. Dit is afhankelijk van de tijd dat de steen heeft kunnen opwarmen. Houd de pizza daarom een beetje in de gaten. Klaar? Geniet van je zelfgemaakte Italiaanse steenoven pizza!

Pizzasteen lava

Bestel je pizzasteen bij VDN

Onze pizzasteen heeft een handig formaat van 30 bij 38 cm, waardoor hij gemakkelijk in je oven zal passen. De steen is slechts 1 cm dik waardoor hij zeer snel op temperatuur is. Met een gewicht van 3,4 kg is hij gemakkelijk in gebruik. Onze pizzasteen is eenvoudig te bestellen op onze website. Profiteer van onze scherpe prijs en snelle levering. Bestel je voor 21:00 uur? Dan heb je de steen de volgende dag al in huis. De verzending is gratis in Nederland en België en je mag de steen 30 dagen retourneren. Één van onze klanten vertelde: “Mooie goede spullen en snelle service. Dik tevreden!”

Heb jij een vraag over onze pizzasteen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag snel verder.

Neem contact op via WhatsApp