Slijpsteen

Altijd vlijmscherpe messen? Dat is mogelijk als je een goede slijpsteen aanschaft! Wij begrijpen als geen ander dat jij een scherp geslepen keukenmes nodig hebt om een goed gerecht neer te zetten. Daarom leveren wij slijpstenen van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Maak een keuze uit onze losse slijpstenen gemaakt van een speciaal mineraal of kies voor een wetsteen set. Benieuwd geworden? Wij vertellen jou alles over onze slijpstenen! 

Hoekbegeleider messen slijpen japans

Waarom kiezen voor een goede slijpsteen?

Je hebt een prachtig nieuw koksmes, zakmes, vleesmes, jachtmes of ander soort mes aangeschaft. Dan wil je natuurlijk zeker weten dat het mes mooi en scherp blijft. Het is noodzakelijk om je mes regelmatig te slijpen. Met een vlijmscherp mes kun je veilig en efficiënt snijden. De beste keuze is een slijpsteen van uitstekende kwaliteit. Met een slijpsteen krijg je een zeer scherp resultaat. Voor elke fase van het slijpproces is weer een ander soort slijpsteen beschikbaar. Daardoor kun jij altijd het perfecte resultaat behalen. Een goede slijpsteen zorgt ervoor dat je mes een langere levensduur krijgt. Met een slijpsteen kun je niet alleen messen scherp maken en houden, maar ook messen uitdunnen. Genoeg voordelen om voor een kwalitatieve slijpsteen te gaan. 

Wetsteen 3000 8000 los

Een slijpsteen van VDN

Een slijpsteen van VDN is gemaakt van het speciale mineraal Korund. Dit wordt gewonnen uit aluminiumoxide. Iedere slijpsteen wordt uitgebreid gecontroleerd en getest om jou van de hoogste kwaliteit te kunnen verzekeren. Onze wetstenen zijn dubbelzijdig waardoor je altijd de gewenste korrels met hun unieke eigenschappen kunt kiezen. Wij hebben ze voor jou opgesomd:

  • De grove korrel (240 – 800 korrels) helpt om messen weer vorm te geven.
  • De medium korrel (1000 – 6000 korrels) zorgt ervoor dat je mes weer perfect scherp wordt. 
  • De fijne korrel (3000 – 8000 korrels) zorgt voor mooie rondingen. De fijnste kant van deze slijpsteen zorgt voor een perfecte afwerking. 

Naast deze losse wetstenen verkopen wij ook wetstenen sets. Je kunt kiezen voor al onze wetstenen in een koffer of alleen de gewenste slijpsteen. In de sets zit ook een houder van bamboe voor je slijpsteen. Er zit ook een afvlak steen bij die helpt bij het onderhouden van je wetstenen. Bovendien bevatten de sets een slijphulpje die ervoor zorgt dat je de ideale hoek aanhoudt tijdens het slijpen.

Wetsteen los 240

Bestel gemakkelijk bij VDN

Bestel je slijpsteen bij VDN en profiteer van onze uitstekende service. In Nederland en België verzenden wij de wetstenen gratis. Ook mag je de slijpstenen 30 dagen uitproberen. Bevalt het toch niet? Dan mag je ze gratis retourneren. Als je voor 15:00 uur besteld heb je de slijpstenen de volgende dag al in huis. Achteraf betalen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. 

Wil je graag even overleggen om te weten te komen welke slijpsteen het beste bij jouw wensen past? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag zo snel mogelijk verder. 

Neem contact op via WhatsApp